New Toob

Awake The Artist

New Toob Exposition

ONSTAAN
Deze avond is voortgekomen uit de gemeenschappelijke liefde, van Pim Spek, Tobie van Putten en Colin Wegman, voor detail, vakmanschap en vriendschap. Dit event wordt georganiseerd om de grenzen als artiest te verleggen. De ruimte, het eten, de muziek, de techniek en de sfeer overstijgen de waarde van de tickets. Dit event draait om de kunsten van smaak, geur, zicht, gehoor en beleving. Wij presenteren de eerste editie van Awake the Artist en hopen dat jij erbij bent.

DECOR
Het Podium voor deze bijzondere avond is de prachtige oude Prodentfabriek in Amersfoort. Dit is waar Tobie van Putten de bezoekers meeneemt in een visuele reis door de stoffen. Wat begint als expositie zal zich onthullen tot een diner waar je de hele avond verrast gaat worden. Zijn werk ontstaat als tekening; 2D op papier vindt zijn weg naar de 3D wereld als kleding en komt dan weer terug naar 2D in de vorm van breien drukwerk.

DINER
Restaurant WestSingel verlaat de huidige locatie om plaatst te makke voor een diner aan een tafel van ruim 25 meter lang. In de grote Fabriekshal doet het team van WestSingel niet onder aan de ervaring in het restaurant. Voor dit event wordt het team aangesterkt door de beste leerlingen van Leerhotel Het Klooster. Met team van 30 vakmensen zorgen zij ervoor dat geen van de 60 gasten het ook maar aan iets ontbreekt. De 7 gangen worden begeleidt door een prachtig arrangement van exclusieve wijnen, geselecteerd door Saskia. De gerechten worden bereidt met het beste vlees, de mooiste vis, schaal- en schelpdieren en bijzondere groentes. Producten van de hoogste kwaliteit die je niet overal tegenkomt.

MUZIEK
De fabriekszaal vult zicht tijdens het eten met prachtige Ambient muziek. Colin Wegman zal met spanningsopbouw de ervaring constant compleet maken. De live leemte die hij zal toevoegen aan de muziek worden gespeeld op zelf samengestelde modulaire synthesizers. Colin is naast muzikant namelijk ook sounddesignes.
 
Graag tot in de Prodentfabriek!

Vrijdag 10 maart = UITVERKOCHT
Zaterdag 11 maart = UITKVERKOCHT
 

Credits

Credits

Designer: Tobie van Putten @ New Toob
Fotografie: Tom ten Seldam @ Superstom
Make-up artist: Marjolein M. van Dijk
Models: David Maarleveld & Millyosa
Thanks to: Jodynap

Who was involved